Geen producten (0)
1 2
 

Traditional Salt 'n Pepper

€ 155,00
Omschrijving

Het wandpaneel Traditional Salt 'n Pepper is gemaakt van (deels) gerecycled staal waarin een patroon is gestanst. Hierdoor ontstaat er een 3-dimensionale wanddecoratie. Elk paneel is bewerkt en handbeschilderd in ons atelier, dus elke uitvoering is uniek.

 

Kleur: Midden- en donkergrijs met wit accenten.

Let op; van ieder exemplaar is er maar één.

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm verschillen.

 

Liever een set in het “echt” samenstellen? U kunt op afspraak langskomen.

Neem even contact met ons op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken. 

Heb je een combinatie in gedachten? Wil je je keuze bekijken als set? Mail ons, dan stellen we een set samen van jouw favoriete panelen en sturen we je de afbeelding toe.  

 

Bewerking en beschildering: De stalen plaat is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en/of krijtverf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk schilderij. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. De wandpanelen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren waardoor je een echte unieke originele blikvanger aan de muur hangt.

Zie je mooie patronen maar heb je liever een andere kleurstelling? In overleg is er veel mogelijk...

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een houten frame wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt. Het houten frame wordt meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in de lijst.

Afmeting van het paneel: 63x63 cm

Traditional Salt 'n Pepper

Ook interessant

€ 155,00
€ 155,00
€ 155,00

Gaat u akkoord met onze cookies? Zonder toestemming kan het zijn dat de website niet optimaal werkt.