Geen producten (0)

Informatie rondom retourneren

 

Retourneren 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product te retourneren. 

De kosten voor retour van jouw thuis naar DecoVu zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €14,90 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan DecoVu geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@decovu.nl. Indien u liever retourneert middels ons retourformulier, kunt u deze hier downloaden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag minus aanbetaling en eventuele gemaakte leveringskosten binnen 14 dagen na ontvangst van het door jou retour gezonden product terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De consument kan niet aansprakelijk worden gesteld voor waardevermindering van het product wanneer door de ondernemer niet alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht is verstrekt, dit dient te gebeuren voor het sluiten van de koopovereenkomst.

Uitzonderingen retourneren 

Het herroepingsrecht geldt niet voor: 

1) Diensten waarvan de uitvoering, met instemming van de consument, is begonnen voor de termijn van zeven werkdagen. 

2) Goederen die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die van een duidelijk persoonlijk karakter.

3) Goederen die duidelijk persoonlijk van aard zijn.

4) Goederen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.

 

Identiteit ondernemer:

 

DecoVu

Bezoek en retouradres:

Twickelerblokweg 111

7621 BH Borne  

 

Info@decovu.nl

KVK nr: 72561343

BTW nr: vrijgesteld van BTW.

Retourneren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.