Geen producten (0)
1 2
 

Lizzie Taupe

€ 49,00
Omschrijving

Het wandpaneel Lizzie Taupe is gemaakt van gerecycled staal waar een 3-dimensionaal patroon in is gestanst. Elk paneel is met de hand gesneden, bewerkt en beschilderd dus elke uitvoering is uniek.

 

Kleur: Taupe

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen afwijken.

 

Bewerking en beschildering: Het stalen plaatje is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen verf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk wandpaneeltje. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

Mix & Match je persoonlijke set wandpanelen.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. De small wandpanelen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren waardoor je een echte unieke originele blikvanger aan de muur hangt.

Heb je een combinatie in gedachten? Wil je je keuze bekijken als set? Mail ons, dan stellen we een set samen van jouw favoriete panelen en sturen we je de afbeelding toe.  

Zie je mooie patronen maar heb je liever een andere kleurstelling? In overleg is er veel mogelijk...

Het aanbod in Small panelen houden we altijd up-to-date op de website.  

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een MDF plaatje wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.  Het MDF plaatje wordt meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in de lijst en het één geheel wordt.

Afmeting van het paneel: 29x29x1.8 cm

 

Lizzie Taupe

Ook interessant

€ 49,00
€ 49,00
€ 49,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.