Geen producten (0)
1 2
 

Dutchy Dusk

€ 59,00
Omschrijving

Het wandpaneel Dutchy Dusk is gemaakt van gerecycled staal waar een 3-dimensionaal patroon in is gestanst. Elk paneel is met de hand gesneden, bewerkt en beschilderd dus ieder exemplaar is uniek.

 

Kleur: Zeer donkergrijs met lichte accenten.

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm verschillen.

Liever een set in het “echt” samenstellen? U kunt op afspraak langskomen.

Neem even contact met ons op voor meer informatie en/of om een afspraak te maken.  

Heb je een combinatie in gedachten? Wil je je keuze bekijken als set? Mail ons, dan stellen we een set samen van jouw favoriete panelen en sturen we je de afbeelding toe.   

 

Bewerking en beschildering: Het metalen paneel is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en (krijt)verf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk wandpaneel. Een aantal voorbeelden van de gebruikte bewerktechnieken zijn de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. Doordat de panelen allen handbeschilderd zijn krijgen ze stuk voor stuk een exclusieve uitstraling. Er zijn er nooit twee hetzelfde. De small wandpanelen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren waardoor je een echte unieke originele blikvanger aan de muur hangt.

Zie je mooie patronen maar heb je liever een andere kleurstelling? In overleg is er veel mogelijk...

Materiaal: Het paneel is van metaal, gemonteerd op een MDF plaat wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.  De MDF plaat wordt meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in de lijst.

Afmeting van het paneel: 29x29x1,8 cm. 

Dutchy Dusk

Ook interessant

€ 59,00

Gaat u akkoord met onze cookies? Zonder toestemming kan het zijn dat de website niet optimaal werkt.