Geen producten (0)
Geen producten (0)
Enkelzijdig Small
Lucky Ochre Lucky ochre
1 2
 

Lucky Ochre

€ 79,00
Omschrijving

Deze Lucky Ochre is een enkelzijdig paneel op voetstuk in de maat Small.

Het kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden.

Erg leuk als decoratie op bijvoorbeeld een schouw of kast.

Zowel de panelen als de voetstukken maken, beschilderen en bewerken we met de hand dus ieder exemplaar is uniek.

 

Kleur:  Oker

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm verschillen.

Ziet u leuke patronen tussen onze small wandpanelen? Of heeft u zelf een kleurstelling in gedachten? Neem even contact op voor de mogelijkheden. 

 

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. Het paneel kan je natuurlijk “los” neerzetten op een vlakke geschikte ondergrond. Ook zijn ze erg geschikt om met elkaar te combineren. Om eenduidigheid in het interieur te creëren kan je er voor kiezen om zowel wandpanelen als panelen op voetstuk te combineren. Zo heeft u een gelijke lijn in de decoratie van uw huis.

Bewerking en beschildering: Het stalen paneel is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en krijtverf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk paneel. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Hierna wordt de standaard gemaakt, deze wordt beschilderd en bewerkt in dezelfde stijl als het paneel. Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

Materiaal: Het paneel is van metaal, gemonteerd op een MDF plaat. Het paneel wordt op een voetstuk bevestigd. Zowel de MDF plaat als het voetstuk worden meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in het geheel.

De voetstukken maken we van twee stevige metalen pinnen bevestigd op een blok hout, beschilderd en / of bewerkt in de kleurtinten van het paneel. Om eventuele krassen te voorkomen wordt er als laatste afwerking vilt op de onderkant geplaatst.

Afmeting: B 29cm x H 44cm x D 7cm

Lucky Ochre

Ook interessant

€ 95,00
€ 210,00
€ 95,00

Gaat u akkoord met onze cookies? Zonder toestemming kan het zijn dat de website (en social media koppeling) niet optimaal werkt.