Geen producten (0)
Geen producten (0)
Nieuw
Sfeerfoto Sun Ochre Sun ochre Sun Ochre
1 2 3
 

Tuindecoratie

€ 0,00
Omschrijving

Kijkt u tegen een saaie lege schutting of tuinhuis aan? Op zoek naar unieke decoratieve tuindecoratie? Lees snel verder.

Decoratieve panelen voor buiten maken we uitsluitend op wens, vandaar dat een bestelling alleen via e-mail, WhatssApp of ons contactformulier mogelijk is.

Heeft u al patronen en / of kleuren in gedachten? In overleg is er veel mogelijk.

 

Prijzen : De totaalprijzen per paneel zijn afhankelijk van uw wensen:

Handbeschildering effen kleur : € 125,00 per paneel.

Handbeschildering en bewerking : € 149,00 per paneel.

Poedercoating : € 89,00 per paneel.

 

Interesse? Stuur ons even een bericht via e-mail, ons contactformulier of WhatsApp voor vragen, meer informatie of een offerte op maat.

 

Zowel onze handbeschildering met diverse lakken als poedercoating zijn geschikt voor buiten; meer informatie vindt u hieronder.

Handbeschildering en bewerking: De stalen panelen bewerken we aan beide zijden met een hoogwaardige roestwerende primer waardoor de lak mooi blijft en de panelen niet snel gaan roesten. Vervolgens beschilderen we ze met diverse lagen lak in diverse tinten. Afhankelijk van uw wens kunnen we het geheel hierna met diverse technieken bewerken. Hierdoor komt het patroon goed naar voren.

Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

 

Poedercoating : U heeft tevens de mogelijkheid te kiezen voor poedercoating. Ook gepoedercoate panelen kunnen we in diverse patronen en kleuren aanbieden. Poedercoating wordt vaak gekozen door klanten die de panelen in bijvoorbeeld goud- of zilverkleur willen maar er zijn zoveel meer mooie kleuren om uit te kiezen! Stuur ons even een bericht als u benieuwd bent naar onze mogelijkheden en kleuren.

 

Bevestiging: De panelen zijn rechtstreeks op een vlakke ondergrond te bevestigen. Heeft u liever een plaat (Okoume) achter het paneel? Dit is tegen een meerprijs van € 23,00 per stuk mogelijk.

 

Afmeting: L 63 cm x B 63 cm. De diepte van het paneel is afhankelijk van de gekozen 3D patronen.

Tuindecoratie

Ook interessant

€ 179,00
€ 79,00
€ 55,00

Gaat u akkoord met onze cookies? Zonder toestemming kan het zijn dat de website (en social media koppeling) niet optimaal werkt.