Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Taupe (S6)

€ 294,00
Omschrijving

Taupe (S6) bestaat uit: Yucatan Chocolate, Dutchy Fossil, Lucky Indigo, Lizzie Fossil, Classic Indigo en Grid Taupe.

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen verschillen.

Bewerking en beschildering: De stalen panelen zijn behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en de panelen niet gaan roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en/of krijtverf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk schilderij. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Ieder paneel is handbeschilderd en bewerkt waardoor elk exemplaar uniek is.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De wandpanelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. Doordat de panelen allen handbeschilderd zijn krijgen ze stuk voor stuk een exclusieve uitstraling. Er zijn er nooit twee hetzelfde. Door de wandpanelen met elkaar te combineren vorm je een echte unieke blikvanger aan de muur.

Materiaal: Al onze panelen zijn gemaakt van (deels) gerecycled staal waarin een patroon is gestanst. Hierdoor ontstaat er een 3-dimensionale wanddecoratie. Het paneel is van metaal, bevestigd op een MDF plaat. Deze voorzien we van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.  De MDF lijst wordt meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in de lijst.

Afmeting: De afmeting van één small wandpaneel is 29x29x1,8 cm. We houden zelf altijd een afstand aan van 2 centimeter tussen de wandpanelen. De afmeting van uw gehele wanddecoratie is afhankelijk van de tussenruimte die u hanteert.

Taupe (S6)

Ook interessant

€ 834,00
€ 441,00
€ 441,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.