Geen producten (0)
1 2
 

Square CopperGreen

€ 55,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Square CopperGreen

Het wandpaneel Square CopperGreen is een klein paneel van 29x29x2 cm en is gemaakt van gerecycled staal waar een 3-dimensionaal patroon in is gestanst. Elk paneel is met de hand gesneden, bewerkt en beschilderd dus elke uitvoering is uniek.

 

Kleur: Donkergroen met doorgepoetste koperaccenten

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen afwijken.

Bewerking en beschildering: Het metalen paneel is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen verf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk wandpaneel. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. Doordat de panelen allen handbeschilderd zijn krijgen ze stuk voor stuk een exclusieve uitstraling. Er zijn er nooit twee hetzelfde. De small wandpanelen zijn erg geschikt om met elkaar te combineren waardoor je een echte unieke originele blikvanger aan de muur hangt.

Heb je een combinatie in gedachten? Wil je je keuze bekijken als set? Mail ons, dan stellen we een set samen van jouw favoriete panelen en sturen we je de afbeelding toe.  

Zie je mooie patronen maar heb je liever een andere kleurstelling? In overleg is er veel mogelijk...

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een MDF plaat wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.  De MDF plaat wordt meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in de lijst. Een extra lijst is dus niet nodig, indien gewenst wel mogelijk. De extra kosten voor de productie van een passende (bak)lijst worden doorberekend aan de klant.

Afmeting van het paneel: 29x29x1,8 cm.

 

Combineer diverse patronen en kleuren en maak zo je persoonlijke collage die je steeds verder kan uitbreiden of die je kan combineren met andere leuke eye-catchers.

Ook interessant

€ 55,00
€ 55,00
€ 55,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.