Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Huisnummer

€ 79,00
Omschrijving

Op zoek naar een exclusief gepersonaliseerd huisnummer?

Door onze unieke handbeschildering en bewerking is elke uitvoering uniek.

 

Kleur: Antraciet met lichte accenten in de hoeken.

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen afwijken.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. Doordat de panelen handbeschilderd zijn krijgen ze stuk voor stuk een exclusieve uitstraling. Er zijn er nooit twee hetzelfde.

Heb je een kleurencombinatie in gedachten? In overleg is er veel mogelijk...

 

Cijfers: De cijfers hebben standaard een hoogte van 9 cm en zijn wit van kleur. Tegen een meerprijs zijn er andere maten, kleuren en materialen (bv RVS cijfers) mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden die passen bij uw wensen.

 

Materiaal: We behandelen het metalen paneel met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten.

We bevestigen het paneel op Meranti Multiplex, één van de bekendste tropische hardhoutsoorten. Meranti hout is van hoge kwaliteit dankzij de scherpe kwaliteitseisen waaraan dit hout in Nederland moet voldoen.

Vervolgens worden er diverse lagen lak aangebracht in diverse tinten. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk nummerbord. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek en/of schuren. Ieder paneel is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

De Multiplex plaat wordt voorzien van een blind ophangsysteem zodat u het strak tegen uw muur kan monteren. Ook wordt de plaat meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in deze lijst.

Als extra bescherming wordt het nummerbord afgewerkt met een vernis.

 

Afmeting van het nummerbord: 29x29x1,8 cm.

 

Neem even contact met ons op als u vragen heeft op meer informatie wilt. Ook voor een gepersonaliseerde bestelling kunt u ons bereiken via telefoon, WhatsApp, e-mail of ons contactformulier.  

Huisnummer

Ook interessant

€ 49,00
€ 139,00
€ 139,00

Gaat u akkoord met onze cookies? Zonder toestemming kan het zijn dat de website (en social media koppeling) niet optimaal werkt.