Geen producten (0)
Geen producten (0)
Offerte op aanvraag
Toonbankbekleding Barbekleding
1 2
 

Toonbank / bar

€ 0,00
Omschrijving

Op zoek naar exclusieve bekleding voor uw toonbank / bar?

Of u nou een kantoor, restaurant, hotel, winkel of bijvoorbeeld kapsalon bezit; onze panelen geven een mooie finishing touch aan uw bedrijfsinterieur.

Gaat u voor stoer, chique of juist rustiek?

Uw toonbank of bar kan zowel met panelen voorzien van poedercoating als met handbeschilderde panelen bekleed worden. U heeft de keuze uit verschillende patronen en kleurstellingen. Onze unieke handbeschildering kunnen we, indien wenselijk, voorzien van een extra beschermende laag.

Poedercoating is in diverse kleuren mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een effen kleur maar kunt u ook een keuze maken uit de art-serie. Het is aan u welke uitstraling u uw blikvanger wilt geven.

 

De bekleding maken we voor u op maat. In tegenstelling tot onze wandpanelen op lijst kunnen deze panelen rechtstreeks op de ondergrond gemonteerd worden.

De tarieven voor poedercoating liggen lager dan voor de handbeschilderde decoratieve panelen. Ook deze kunnen erg sierlijk of juist stoer in een ruimte zijn. 

Neem gerust contact op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en/of een offerte op maat wilt aanvragen.

 

Let op: Sinds 01-01-2020 maken wij gebruik van de KOR en zijn we vrijgesteld van BTW. Dit betekent voor u dat wij geen BTW-factuur versturen en u geen BTW kunt terugvragen bij de belastingdienst.

 

Toonbank / bar

Ook interessant

€ 79,00
€ 49,00
€ 49,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.