Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Spiegel

€ 165,00
Omschrijving

Het spiegel paneel maken we van ons large paneel Ribbon. Al onze panelen worden gemaakt van (deels) gerecycled staal waarin een patroon is gestanst. Evenals onze wandpanelen is ieder spiegelpaneel handgemaakt, bewerkt en handbeschilderd in ons atelier, dus elke uitvoering is uniek.

Omschrijving:

Kleurcombinaties: De spiegelpanelen maken we in opdracht. Heeft u een kleurstelling in gedachten of wilt u een persoonlijk advies voor uw interieur? Neem even contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk.

De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. Het spiegelpaneel staat “alleen” chique aan de muur maar is ook erg geschikt om met andere wandpanelen te combineren. 

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen verschillen.

Bewerking en beschildering: De stalen plaat is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en/of krijtverf aangebracht in verschillende tinten. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk schilderij. 

 

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een houten frame wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.

Afmeting van de spiegel: 63x63x1,8 cm

Spiegel

Ook interessant

€ 79,00
€ 185,00
€ 49,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.