Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Copper Malachite

€ 179,00
Omschrijving

Copper Malachite hebben we van ons large paneel Ribbon gemaakt. Al onze panelen worden gemaakt van (deels) gerecycled staal waarin een patroon is gestanst. Evenals onze wandpanelen is ieder spiegelpaneel handgemaakt, bewerkt en handbeschilderd in ons atelier, dus elke uitvoering is uniek.

 

Kleur: Koper / groen

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen verschillen.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. Het spiegelpaneel staat “alleen” chique aan de muur maar is ook erg geschikt om met andere wandpanelen te combineren. 

De spiegelpanelen maken we ook in opdracht. Heeft u een kleurstelling in gedachten of wilt u een persoonlijk advies voor uw interieur? Neem even contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk.

 

Bewerking en beschildering: De stalen plaat is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en/of krijtverf aangebracht in verschillende tinten. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk schilderij. 

 

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een houten frame wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt.

Afmeting van de spiegel: 63x63x1,8 cm

Copper Malachite

Ook interessant

€ 79,00
€ 55,00
€ 55,00

Gaat u akkoord met onze cookies? Zonder toestemming kan het zijn dat de website (en social media koppeling) niet optimaal werkt.