Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Ribbon Copper spiegel

€ 155,00
Omschrijving

Ribbon Copper spiegel

 

De Ribbon Copper spiegel is gemaakt van ons large paneel Ribbon. Al onze panelen worden gemaakt van (deels) gerecycled staal waarin een patroon is gestanst. Evenals onze wandpanelen is dit spiegelpaneel handgemaakt, bewerkt en handbeschilderd in ons atelier, dus elke uitvoering is uniek.

Omschrijving:

Kleur: Koper met groenaccenten

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen verschillen.

Bewerking en beschildering: De stalen plaat is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen lak en/of krijtverf aangebracht in verschillende tinten. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk schilderij. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Bij het spiegelpaneel bevestigen we de spiegel op het paneel, die we vervolgens meenemen in de afwerking waardoor het één geheel wordt met het paneel.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. Het spiegelpaneel staat “alleen” chique aan de muur maar is ook erg geschikt om met andere wandpanelen te combineren. Hierdoor vorm je een echte unieke originele blikvanger aan de muur.

Heb je een combinatie in gedachten? Wil je je keuze bekijken als set? Mail ons, dan stellen we een set samen van jouw favoriete panelen en sturen we je de afbeelding toe.  

Heb je liever een andere kleurstelling? In overleg is er veel mogelijk...

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een houten frame wat is voorzien van een "blind" ophangsysteem waardoor het wandpaneel strak tegen de muur hangt. De spiegel is bevestigd op het paneel en wordt evenals het houten frame meegenomen in de afwerking waardoor het geheel vloeiend in elkaar overgaat.

Afmeting van de spiegel: 63x63x1,8 cm

 

Ribbon Copper spiegel

Ook interessant

€ 49,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.