Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Retro wandpaneel op standaard

€ 75,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Retro wandpaneel op standaard

 

Het free-standing paneel Retro Antique Blue is een paneel van 29x29x2 cm gemonteerd op een voetstuk van 29x14,5x6,5 cm. Het paneel is gemaakt van gerecycled staal waar een 3-dimensionaal patroon in is gestanst. Zowel de panelen als de voetstukken zijn ambachtelijk gemaakt, bewerkt en beschilderd dus elke uitvoering is uniek.

Het free-standing paneel is bevestigd op een standaard. Deze is gemaakt van twee stevige metalen pinnen op een voetstuk, beschilderd en / of bewerkt in de kleurtinten van het paneel.

 

Kleur: Antique Blue

Houd er rekening mee dat de kleuren per beeldscherm kunnen afwijken.

 

Bewerking en beschildering: Het stalen paneel is behandeld met een roestwerende primer waardoor de verf mooi blijft en het paneel niet gaat roesten. Vervolgens worden er diverse lagen verf aangebracht in verschillende tinten. Alle soorten verf zijn watergedragen. Door het geheel hierna met diverse technieken te bewerken komt het patroon goed naar voren en ontstaat er een robuust maar ook sierlijk paneel. De technieken die worden gebruikt bij de bewerking van de panelen zijn bijvoorbeeld de droge kwast techniek, inwassen en/of schuren. Hierna wordt de standaard gemaakt, deze wordt beschilderd in dezelfde stijl als het paneel en afgewerkt met blanke lak. Iedere Free-Standing is handgemaakt waardoor elk exemplaar uniek is.

Kleurcombinaties: De kleurcombinaties van de panelen worden zorgvuldig samengesteld. De panelen krijgen hierdoor een warme, sierlijke maar ook robuuste uitstraling. Het free-standing paneel kan je natuurlijk “los” neerzetten op een vlakke geschikte ondergrond. Ook zijn ze erg geschikt om met elkaar te combineren. Om eenduidigheid in het interieur te creëren kan je er voor kiezen om zowel wandpanelen als freestanding panelen te combineren. Zo heeft u een gelijke lijn in de decoratie van uw huis.

Materiaal: Het paneel is van metaal, bevestigd op een MDF plaat. Het free-standing paneel is bevestigd op een standaard. Zowel de MDF plaat als de standaard worden meegenomen in de afwerking waardoor het paneel vloeiend overgaat in het geheel.

Het free-standing paneel kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden. Leuk als decoratie op bijvoorbeeld een schouw, kast, vensterbank enzovoorts..

Afmeting van het paneel: 29x29x2 cm

Afmeting standaard: 29x14,5x6,5 cm

Totale afmeting Free-Standing: 29 x 43,5 x 6,5 cm (BxHxD)

Combineer diverse patronen en kleuren en maak zo je persoonlijke collage die je steeds verder kan uitbreiden of die je kan combineren met andere leuke eye-catchers.

 

Retro wandpaneel op standaard

Ook interessant

€ 55,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.