Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Gepersonaliseerd

€ 15,00
Omschrijving

Gepersonaliseerde cadeaubon

U heeft hierbij de mogelijkheid om echt een persoonlijk cadeau aan te schaffen.

Bestellen en het ontwerp:

Om deze cadeaubon te bestellen kunt u contact met ons opnemen. Omdat dit gepersonaliseerde cadeaubonnen betreft, is het vanzelfsprekend niet mogelijk om dit via de webshop te doen.

Voor het ontwerp kunt u uw eigen tekst en eventueel een foto aanleveren. De tekst moet qua lengte te  verwerken zijn in de cadeaubon. U kunt i.v.m. de ruimte op de cadeaubon het beste een vierkante foto aanleveren of een foto dat bijgesneden mag worden.

Bekijk onze voorbeelden om een idee te krijgen hoe dit eruit zal gaan zien.

Bedrag:

Deze cadeaubon is te bestellen vanaf een waarde van €15,00. Het bedrag voor deze bon mag u zelf bedenken.

Wanneer de bon ontworpen is sturen we u deze per e-mail toe. U kunt deze bekijken en in overleg kunnen we nog wijzigingen aanbrengen indien dat wenselijk is. Wanneer de bon goedgekeurd is wordt de bon verzonden nadat het bedrag is overgemaakt.

Het verzilveren van de cadeaubonnen:

Wilt u uw cadeaubon verzilveren? Geef dit even per e-mail, telefoon of tijdens een afspraak (bezichtiging wandpanelen) aan. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen via de webshop te verzilveren. Als u aangeeft welke cadeaubon(nen) u wilt verzilveren verrekenen wij dit bedrag op uw aankoopfactuur. U dient hierbij het bon nummer door te geven.

Meerdere cadeaubonnen inleveren is toegestaan. Ze zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

 Verpakken:

We vinden het natuurlijk belangrijk dat uw cadeaubon in goede staat aankomt. We verpakken de bonnen dan ook met de grootste zorgvuldigheid. We verstevigen alle cadeaubonnen door ze, incl. enveloppe, op een stukje karton te leggen en met verpakkingsfolie te omwikkelen. Hierdoor komen er geen vouwen o.i.d. in. Vervolgens stoppen we dit pakketje in een grotere enveloppe om het geheel naar u te verzenden.

 Verzenden:

Onder het bedrag van €50,00 bedragen de verzendkosten per cadeaubon €1,00

Boven €50,00 verzenden we uw cadeaubon(nen) gratis.

Voorafgaand aan verzending dient u het totale verschuldigde bedrag te hebben overgemaakt.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw cadeaubon via e-mail te ontvangen. Na betaling vullen we dan uw cadeaubon digitaal in (bon nummer en handtekening) en zenden we u deze toe. U dient de bon dan zelf uit te printen en van een enveloppe te voorzien.

 

Overige bijkomende kosten:

We vragen geen administratie-, ontwerp- en verpakkingskosten.

Ook interessant

€ 10,00
€ 15,00
€ 20,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.