Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Cadeaubon €10,00

€ 10,00
Omschrijving

Cadeaubon €10,00

Bestel nu via email, whatsapp of telefonisch

 

 Bestellen:

Onze voorkeur gaat altijd uit naar persoonlijk contact. U kunt ons een email of whatsapp bericht sturen of ons even bellen.

De cadeaubonnen met vaste bedragen kunt u via de webshop bestellen, of via persoonlijk contact. De overige cadeaubonnen kunt u alleen persoonlijk bij ons bestellen, zie contact.

 

Bedragen:

Een bon met een vast bedrag moet in één keer verzilverd worden. Wilt u een bedrag dat u kunt samenstellen uit deze cadeaubonnen, kunt u deze ook samenstellen door er twee aan te schaffen: bijvoorbeeld €35,00: €10,00 + €25,00.

Wilt u een afwijkend bedrag; bijvoorbeeld €22,50, denkt u dan eens aan onze cadeaubonnen met open bedragen. Bij deze bonnen kunt u, vanaf de waarde €12,50, zelf een bedrag bedenken.

 

Het verzilveren van de cadeaubonnen:

Wilt u uw cadeaubon verzilveren? Geef dit even per e-mail, telefoon of tijdens een afspraak (bezichtiging wandpanelen) aan. Het is niet mogelijk om cadeaubonnen via de webshop te verzilveren. Als u aangeeft welke cadeaubon(nen) u wilt verzilveren verrekenen wij dit bedrag op uw aankoopfactuur. U dient hierbij het bon nummer door te geven.

Meerdere cadeaubonnen inleveren is toegestaan. Ze zijn niet inwisselbaar tegen contanten.

 

Verpakking:

We vinden het natuurlijk belangrijk dat uw cadeaubon in goede staat aankomt. We verpakken de bonnen dan ook met de grootste zorgvuldigheid. We verstevigen alle cadeaubonnen door ze, incl. enveloppe, op een stukje karton te leggen en met verpakkingsfolie te omwikkelen. Hierdoor komen er geen vouwen o.i.d. in. Vervolgens stoppen we dit pakketje in een grotere enveloppe om het geheel naar u te verzenden.

 

Verzenden:

Onder het bedrag van €50,00 bedragen de verzendkosten per cadeaubon €1,00

Boven €50,00 verzenden we uw cadeaubon(nen) gratis.

Voorafgaand aan verzending dient u het totale verschuldigde bedrag te hebben overgemaakt.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw cadeaubon via e-mail te ontvangen. Na betaling vullen we dan uw cadeaubon digitaal in (bon nummer en handtekening) en zenden we u deze toe. U dient de bon dan zelf uit te printen en van een enveloppe te voorzien.

 

Overige bijkomende kosten:

We vragen geen administratie- en verpakkingskosten.

Ook interessant

€ 15,00
€ 20,00
€ 25,00

DecoVu vraagt u akkoord te gaan met onze cookies. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies zodat we onze website kunnen verbeteren en we de koppeling met social media goed kunnen laten verlopen.